Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13763099 May 06, 2018 at 11:01 AM · Edited 3 years ago
3 Posts
Така, списъка с механики няма да е много дъллъг на този бос защото има 1-2 много малки промени на Митик спрямо хероик, научим ли се да ги правим боса припада.

Какво е Различиното на Митик ?
Има 2 разлики на митик.
1. Некротик чумата удря 2 таргета.
2. Когато човек е далече от боса и му даде (Alone in the Dark) се спаунва допълнителен АДД, който е на 33милиона кръв и трябва да бъде убит до 3 секунди, иначе каства и ни убива всички.

И двете механики можем да ги направим лесно и бързо използвайки следните стратегий.

Как да се преборим с механиките на Митик ?
Вместо да имаме само 2 марки между които райда да се мести, се слагат 6 или 5, зависи коят тактика ще ползваме. Марките ще бъдат наредени на триъгълник като 2те далечни са на точно 8 ярда от 3тата и по между си имат 10 ярда растояние. (НАТИСНИ СНИМКАТА)За да се справим с некротика ще трябва да се движим по определен начин през марките използвайки 3ти танк.Всички които правят демидж на допълнителния АДД:
На тази битка е много важно всички дпста да пазят по един инстант каст на около всеки 15 секунди, когато се появява АДДА. Това включва магий като Earth Shock, Templar Verdict и други подобни моментални умения. Трябва да се опитате да го нагласите до колкото е възможно, Енрейджа на боса не е малък за това имаме достатъчно време да се концентрираме да убием адовете и когато можем да бием и по боса. Реално в края на битката на пойзън фазата ще ни трябват уменията на хилърите върху райда, поради бавното му увеличаване върху всички. Реално всички запазете по 2-3 глобъл кулдауна за да убием всеки АДД не прекалявайте тъй като трябва да умре за 3 секунди, за това всеки който е запазил глобъл кулдаун или умение ще помогне много да се справим с това.

Как да се справим с мизери дебъфа,
Последното нещо много важно е Махарве да спекне на Clarity of Will и тя ще шилдва всички които са с мизери дебъф по време на цялата битка,така няма да прави много хилване, но ще направи битката в пъти по-лесна за всички, тъй като много гилдий има сериозни проблеми без Диско прист тук.

Ето едно филмче как протича Битката :
https://www.youtube.com/watch?v=MvDPmYj_1TM

+0
Page 1